Au Pont d'Arcole "Au Pont d'Arcole" is gelegen te Beauvechain (Bevekom), op de taalgrens tussen het glooiend landschap van de Dijlevalle, aan de voet van het Meerdaelwoud en de natuurpracht van  de streek “Brabants Haspengauw”. Op 40 km van Brussel, op 12 km van Leuven, op 10 km van Waver en op 20 km van Louvain-La-Neuve. Bart en Nadine prijzen zich gelukkig jullie te kunnen verwelkomen in hun gerenoveerd hoevetje sinds 1 oktober 2012. Het hoevetje heeft zijn authentieke karakter behouden en is uitgerust met 100 % groene energie. Jullie zullen zeker genieten van de kalmte en de rust en dit in een familiale omgeving.

Ontspannen kan in de fantastisch mooie schuur en in de mooi aangelegde en zeer rustige tuin.
Luxe
wordt ook voorzien voor zakenmensen. Elke kamer is voorzien van een individuele badkamer,
een Mini-bar, een flatscreen tv en een internet Wi-Fi verbinding.

Het motto van Bart en Nadine : "... wij willen onze gasten ontvangen en de service bieden die we zelf ook graag krijgen als we op vakantie gaan, lekker ontspannen, lekker genieten ..."

De maaltijden : s’morgens een heerlijk uitgebreid ontbijt bereid door Nadine en s’avonds, indien jullie dat wensen, een heerlijk menu met veel liefde bereid door Bart, 35 jaar ervaring als kok.

Fiets en wandeltochten : de regio biedt uitstekende mogelijkheden wat betreft wandel en fietstochten in een prachtige natuur. Bart die een fervente loper en fietser is zal jullie daarbij graag helpen. Enkele mountainbikes staan gratis ter jullie beschikking.

Informatie over de streek (wandelingen, tochten streekprodukten, enz ...) : www.hesbaye.brabançonne.be

Shopping : "shopping freaks" komen hier ook zeker aan hun trekken. Op enkele minuten rijden ben je immers in charmante winkelsteden zoals Leuven, Waver of Louvain-la-Neuve (Esplanade).